Kattosähly 2017

Kattosähly pelataan 20.5.2017 Halpa-hallin parkkihallin ylimmällä tasolla.
Pelimuotona 3 vs 3 ilman maalivahteja. Jokaiselle joukkueelle luvataan vähintään 4 ottelua päivän aikana.

HUOMIO! SUOMI 100-VUOTTA TARJOUS! Kattosähly+Katusähly yhteisilmoittautuminen nyt aikuisille 100€!

Kattoturnauksessa seuraavat sarjat

- Miehet
- Naiset
- Sekasarja (yksi kummankin sukupuolen edustaja kentällä koko ajan)
- Firmasarja
- Pojat alle 16-vuotiaat
- Tytöt alle 16-vuotiaat
- Pojat alle 13-vuotiaat
- Tytöt alle 13-vuotiaat

Hinnat:

Miehet, naiset, seka ja firmasarja 50€/joukkue,
Pojat ja tytöt 30€/joukkue

Säännöt:

SSBL: n viralliset pelisäännöt seuraavin tarkennuksin/muutoksin:
1. Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto).
2. Peliaika kaikissa otteluissa 1 x 12 minuuttia, aikalisää ei ole käytettävissä missään otteluissa. Ajan mittaaminen pysäytetään ainoastaan rangaistuslaukauksen aikana ja erotuomarin näytöstä.
3. Joukkueeseen saa kuulua enintään 5 SSBL:n lisenssipelaajaa. Joukkueen suosituskoko on 6 tai enemmän pelaajaa (poikkeuksista voi neuvotella järjestäjän kanssa). Turnauksen yhtenä tavoitteena on tyttösalibandyn harrastajamäärien kasvattaminen.
4. Y-pelaajina sallitaan enintään yhden vuoden vanhemmat pelaajat, joista on tehty Y-pelaajailmoitus ja saatu SSBL:n hyväksyntä. Y-pelaajailmoitukset voidaan tarkistaa SSBL:n internet sivuilta.
5. Pelialueen suosituskoko on 10m x 20m, maaleina käytetään minisählymaaleja joiden suosituskoko on 60 cm x 40 cm (leveys x korkeus)
6. Pelaaja ei saa koskettaa millään kehon osalla merkittyä maalialuetta, maalialueen yli astuminen ja pelaaminen mailalla maalialueelta on kuitenkin sallittu. Hyökkääjäpelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan vapaalyönti. Puolustuspelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan rangaistuslyönti.
7. Rangaistuslyönti tuomitaan rikkeistä, jotka erotuomari tulkitsee jäähyn arvoiseksi rikkeeksi (jäähyjä ei ole). Rangaistuslyönti suoritetaan keskipisteestä suoraan tyhjään maaliin. Epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen jatketaan kiista-aloituksella keskipisteestä.
8. Hyväksytyn maalin jälkeen peliä jatketaan vastajoukkueen aloituslyönnillä erotuomarin vihellyksestä kulmapisteestä. Maalin tehnyt joukkue palaa omalle kenttäpuoliskolleen kunnes aloituslyönti on suoritettu. Aloituslyönti ei saa mennä suoraan vastustajan maaliin. Ottelun alussa ns. kiista-aloitus.
9. Mikäli pallo katoaa pelialueelta, sisäänlyönnin suorittaa joukkue, joka ei pelannut palloa yli. (Lyöntipiste on noin yksi metri kentän reunasta, päädyissä kulmalyönti). Vapaalyönti ja sisäänlyönti saavat mennä suoraan maaliin, vastapelaajan on oltava vähintään kolmen metrin päässä.
10. Turnauksessa joukkueiden keskinäisen paremmuuden määrää saavutetut pisteet (2 voitosta, 1 tasapelistä). Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät järjestyksessä: 1. keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet 2. koko sarjan maaliero 3. koko sarjassa tehdyt maalit 4. arpa
11. Mikäli ottelu päättyy tasan niissä otteluissa joissa voittaja on ratkaistava, jatkoaikaa ei pelata, vaan voittaja ratkaistaan 3 pelaajan rangaistuslaukauskilpailulla. RL-kilpailun ollessa tasan kolmen laukojan jälkeen, RL-kilpailu jatkuu äkkikuolemalla kunnes voittaja selviää, tässä vaiheessa laukojaa saa vaihtaa tai olla vaihtamatta jokaisen laukauksen jälkeen. Finaaliotteluissa pelataan ennen rangaistuslaukauskilpailua 3 minuutin jatkoaika äkkikuolemalla.

Ilmoittaudu turnaukseen tästä

Ilmoittautumisaika päättyy 14.5.2017
   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat